Zece ani și-o veșnicie

Sfinții Împărați Constantin și Elena mi-au făcut un dar de preț acum zece ani, cu două zile în avans. O primă plimbare cu iubitul meu. A fost prietenul meu vreo doi ani, e soțul meu de aproape opt, e omul și sprijinul și dragul meu. Și, da – încă e iubitul meu :). Și va rămâne pentru toată viața și dincolo de veșnicie, indiferent de drumul nostru trecut, prezent și viitor – uneori lin, în alte dăți cu gropi ori plin de serpentine.

noi2
O primă excursie dintr-o primă tinerețe 🙂

Pentru că noi iubim călătoriile și, prin urmare, n-avem cum să nu iubim măcar cei zece ani trăiți și umpluți cu de toate :). Așa cum ne stă bine, săptămâna trecută am petrecut într-un scurt concediu și am sărbătorit pe drumuri. Iar cadoul Mariei pentru părinții săi a fost ca fix pe 19 mai să nu se dea dusă din provizoria-i casă și să ne trimită la plimbare, într-o excursie de o zi.

Și-am călătorit, și-am vizitat, și-am mers mână în mână, și ne-am iubit – și ne-am amintit cu drag de un curaj nebun al unui timid incurabil de a invita o zăpăcită ochioasă și veselă într-o primă plimbare.

S-ar putea să-ţi placă şi...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *