Din online

Bloggerii ieșeni intră în aventura… Kooperativa 2.0!

Povesteam, acum ceva zile, c-am participat alături de Andreea și de Chinezu + alți oameni faini la un blogmeet pus pe… schimbare! Astăzi sunt fericită să anunț și eu, oficial, faptul că… blogosfera ieșeană își dă restart! 🙂 Astfel, Chinezu va deschide filială Kooperativa 2.0 la Iași, iar Andreea se va ocupa ca totul să meargă strună!

În traducere liberă, se dorește ducerea blogosferei ieșene la un alt nivel. Un nivel la care bloggerii să-și revină din amorțire, să-și refacă imaginea și să se poată prezenta cu demnitate și cu bucurie în mediile online și offline. Să se creeze legături cu mediul de business local, iar relațiile dintre blogosferă și companii să devină o realitate.

Știu… Sună ca un vis frumos și îndepărtat. Cu toate astea, fiind și eu un purice în interiorul acestui plan măreț, vă pot spune că totul este pe bune. Și, prin pași mărunți, lucrurile chiar pot începe să se miște!

Primul și cel mai important pas este să regrupăm armata de bloggeri din Iași :). Cei care mai sunteți prin orașul celor șapte pietre coline, din garda veche, dați un semn! Cei care v-ați „născut” între timp și vă doriți să faceți parte din campaniie Kooperativa 2.0 și Blogal Initiative de la Iași, dați un semn!

Nu mie, în ochi, ci prin completarea acestui formular :).

Hai să dăm mână cu mână și să creștem mari! Să creștem mari… dar frumos, ok? Blogul și blogging-ul trebuie să aibă la bază pasiune multă și dorință de muncă – și, neapărat, din punctul meu de vedere, o exprimare decentă, coerentă și corectă în limba română! Câștigurile vin și ele – dar, fără temelia de care aminteam, vin o dată, de două ori… și pleacă!

Formularul! Cât e formularul!? N-ați uitat de formular, nu? 🙂 Completați-l! Să ne revedem cu bine pe tărâmuri 2.0!

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *