Din online,  Haz de necaz

Literalmente, să le dăm apă la moară!

Limba română e faină tare! Dulce și pe inima noastră, e în stare să te facă să plângi, dar și să râzi – cu lacrimi! Mereu lasă un locușor special. Pentru un oftat, pentru o cratimă :), pentru analizat, pentru interpretat și reinterpretat. E clar, cu limba română n-ai cum să te plictisești!

De acest lucru sunt convinși doi super-băieți pe care-i urmăresc de câteva luni, cât de frumos cresc! Mi-i amintesc când erau mici, mici de tot și mă prăpădesc de râs!

Literalmente! Ei sunt Ștefan Moraru și Gabriel Știufliuc, elevi în clasa a XII-a! I-am putea acuza că se țin de prostii, dar cică ei, de fapt, mai învață câte o expresie, două, pentru Bac! 🙂 Atât de bine le învață, că le aplică literalmente în filmulețe scurte și de impact!

Sunt tare simpatici și, grație lor, Maria a prins la 4 ani și jumătate sensul lui literalmente. Așa că acum gândim și noi scenarii, după ce-am văzut care-i faza cu „apa de toaletă”, „a lua masa”, „Paștele cailor”, „a călca iarba”, „a fi prins cu mâța-n sac”, „a te face că plouă” și, inclusiv cu… „a trage apa” :).

Eu propun să le facem o listă pentru următoarele n-șpe mii de subiecte de film! Are balta pește, iar lor nu le lipsește chiar deloc imaginația! În loc să frecăm menta ori să spălăm putina, am putea să le dăm apă la moară și să-i provocăm s-o facă de oaie! Bag mâna în foc că nu-și vor lua nasul la purtare! Iar noi vom face haz de necaz și ne vom sparge în figuri, vom da o idee, dar măcar vom sta în față! Băieții ăștia, deși au caș la gură, sunt buni de pus pe rană! Vreți să râdeți? Atunci, nu așteptați să zboare porcul! Haideți să-i încurajăm!

Gabi se bagă în pat, dar Ștefan mai rămâne un pic la calculator, să primească aplauzele voastre! 🙂

Ați reținut, da? Literalmente! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *