Leapșa cu dulciuri

M-am pricopsit, la sfârșitul acestei săptămâni, cu o șosetă :). Dar, nu cu orice fel de șosetă – ci una de sezon, plină de bunătăți! Surpriza a venit din partea prietenilor de la iLUX și nu s-a oprit aici. Pentru că n-am primit ceva și punct – ci, am fost provocată să ofer, mai departe.

Soseta-cadou de la iLUX

Rezumatul mesajului a sunat cam așa: În șosetă ți-am pus ceva dulce, bun – și sperăm să nu-ți reziste pân’ la micul dejun. Acum e rândul tău să pasezi șoseta în online, pune în ea ceva bun și nu te gândi la bani. 

Tocmai asta era, până la urmă, ideea. Cheltuiala să nu fie prea mare, să fie dulce și oferită, neapărat cu drag, unui prieten blogger. M-am conformat și-am dat leapșa către Ionuț Durbaca. Am pus în șosetă mai multe bunătăți, plus un dulce din cel de la iLUX și un calendar – abia primit din mâna Înaltpreasfințitului Mitropolit Teofan. Pentru că, nu-i așa?, dar din dar se face Rai!

Soseta-cadou pentru Ionut Durbaca - iLUX

Sărbători cu bine și mulțumim, iLUX, pentru că ai reușit, și de data aceasta, să ne îndulcești și să ne faci să zâmbim!

Publicat de anda_elena

Bla bla bla bla....

Alătură-te conversației

3 comentarii

  1. Ne bucuram din suflet ca soseta ti-a adus atata bucurie, dar mai ales ca si tu ai reusit sa le aduci zambetul pe buze celor pe care i-ai pricopsit cu soseta buclucasa. Iti multumim ca ai fost complicele nostru si iti dorim ca si in 2015 sa ai la fel de multa lumina in suflet. Cu drag, echipa iLUX

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *