Publicitare

Anda, fan FoodPanda!

Recunosc! Nu sunt cea mai mare gospodină din lume! Nu prea mă fericește gătitul, iar dacă ar fi să gătesc doar pentru mine… probabil că aș muri de foame.
Recunosc! Cel mai mult îmi place să mănânc mâncarea altora! 🙂 A mamei, în primul rând. Apoi, nu mă dau în lături nici de la gustările din oraș. Covrigul a rămas, încă, la mare putere. Totuși, sunt zile întregi pe care le petrec mai mult pe drum și la serviciu, decât acasă, iar organismul începe să-și ceară drepturile. Mâncare gătită!
Când eu sau unul dintre colegi anunțăm că facem o comandă, răsar, ca prin farmec – și alte organisme! 🙂 Lumii i se face foame instant, mațele ghiorăie și ochii lucesc, pofticioși! Unde facem comandă? La X? Eee, dar eu voiam la Y… Și, așa se ivesc mici supărări și frustrări… de oameni flămânzi! E destul de greu să te hotărăști tu, unul singur, de unde și ce vrei să mănânci. Procurarea hranei în echipă este, prin urmare, cu atât mai grea!

FoodPanda1

De aceea, atunci când am aflat despre FoodPanda, mi-a tremurat burtica de bucurie! Știam, acum ceva ani, că este un site internațional renumit pentru comenzi online de mâncare. Dar, nu știam că, din toamna trecută, a poposit și la noi în țară. E drept, deocamdată reprezentanții firmei sunt prezenți doar în București și Cluj, dar nasul îmi spune că se apropie vertiginos și de alte orașe mari – din categoria cărora Iașul nu poate lipsi!
Ce are FoodPanda diferit față de alții? Nu aparține restaurantului Y, nici lui X. El reunește cele mai importante litere din alfabet! Adică, o gamă largă de restaurante! Astfel, o singură comandă, pentru o echipă întreagă de flămânzi, poate mulțumi gusturile fiecăruia, în parte! Iar acesta este avantajul suprem!
De aceea, abia aștept ca site-ul și aplicațiile pentru Android și iOS să poată fi folosite și pentru Iași! În capitală, colaborarea este deja cu peste o sută de restaurante, iar în Cluj – cu 50. După ce ai instalat aplicația pe desktop sau pe mobil, comanda este, deja, floare la ureche! Faci cont, spui unde te afli, vezi ce restaurante disponibile sunt în zona ta, alegi papa bun, menționezi adresa de livrare – cioc-cioc! Da, mâncarea vine la ușă, gata pregătită să o plătești și, apoi, să o înfuleci!

FoodPanda - comanda

Nu-i așa că-i fain când noile tehnologii gătesc pentru tine? 🙂 Fain este să observi și gama variată de sortimente și de oferte – de-ți vine să mănănci ecranul! Nu mai puțin important este faptul că-ți poți face o părere despre cele mai populare restaurante și despre mâncărurile de top în preferințele clienților! Iar datele astea influențează, în cel mai bun mod cu putință!

Am laptop, am și telefon deștept, am înțeles și cu se se mănâncă aplicațiile… Deja mi-e foame! FoodPanda, hai la Iași! 🙂

2 Comments

    • anda_elena

      La cât de repede şi frumos se mişcă FoodPanda, cred că ar reuşi cu brio să-mi aducă şi comenzi de la mama de acasă! 🙂
      Acum, serios vorbind. Sunt zile întregi pe care le petrec pe teren. Nu pot umbla cu geanta de mâncare de acasă, după mine – oricât mi-aş dori. Aşa că, între a face o comandă şi a sta flămândă şi leşinată, prefer răul cel mai mic!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *