Din online,  Publicitare

Feminitate regăsită online

Sunt recunoscută, în perioadele friguroase, ca fiind veșnic doamna în pantaloni. Așa se face că, atunci când dă căldura, mă mai apucă și pe mine dorul de feminitate. Un dor pe care nu îl pun în practică prea des dar, pentru care mă pregătesc cu sfințenie.
Prin urmare, din dulapul meu nu lipsesc fustele și rochiile. Rochițele, mai ales, sunt cumpărate cu multă trudă. Pentru că, până nu-mi place mie modelul, nu mă complic. Apoi, până nu mă asigur că-mi șade relativ decent, nu cumpăr. Nici acum nu pot să uit momentul în care, după o zi petrecută prin cabinele de probă, mama s-a dat bătută. Și-a promis că nu mă mai însoțește vreodată la shopping – și s-a ținut de cuvânt :). Așa că, de pe la 13 ani, am rămas pe cont propriu.
Jurământul s-a rupt aseară. Când am chemat-o pe mama lângă mine, la calculator – și ne-am sfătuit virtual. Asta pentru că, ajunsă pe AmaFashion, n-am mai putut să-și dezlipesc privirea de la infinitatea de rochițe prezentate. Culori, modele, croieli – surprinzător, multe dintre ele m-au atras. Unele mi-au plăcut, altele mi s-au părut perfecte! Așa că am socotit, m-am învârtit, am calculat și am decis! Voi face și eu cumpărături online!

Cum, fără să probezi?, a încercat mama să mă trezească din visare. Eu, însă, am simțit că am probat deja și că, unele dintre rochițe îmi veneau ca turnate. M-a ajutat mult faptul că pe AmaFashion este un tabel de mărimi foarte bine elaborat și explicat. Așa că, mi se pare aproape imposibil să ratez. Voi fi câștigătoare, garantat. Și-atunci, poate măcar vara asta o să-mi bronzez și eu picioarele :).
Rochiile pe care le-am găsit pe site sunt de toate felurile. Unele copilăroase, altele foarte serioase, unele numai bune de purtat pe teren, în timpul serviciului – altele de ieșit cu Maria, la plimbarea cea de toate zilele. Unele sunt pentru a mă face remarcată, într-o zi importantă, altele sunt pentru a mă scoate din anonimat, la o petrecere. Și acum sunt minunată de entuziasmul ce m-a cuprins. Profit, însă, de fiecare clipă. Căci, dacă m-a apucat, n-ar fi rău să mă și țină. În această vară voi fi altfel, fără a face rabat de la regula de a mă simți bine în pielea mea!

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *