Umanitar

Bal pentru suflete Mari

Anul trecut, la prima ediţie, au strâns fondurile necesare deschiderii unui centru de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi. Anul acesta, lupta continuă!

Balul de La Castel îşi redeschide porţile şi vă invită la cel mai grandios eveniment caritabil al anului! Pe 30 mai, de la ora 19, Restaurantul La Castel se va umple cu oameni din mediul de afaceri, profesori, doctori, avocaţi, politicieni şi artişti. Inimoşi, generoşi, zâmbitori şi implicaţi. Fapta lor bună se va concretiza în contextul unei atmosfere de sărbătoare, presărată cu detalii din perioada Belle Epoque.

În acest fel, prietenii de la Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany propun, încă o dată, un exerciţiu de generozitate. „Pe 30 mai, schimbăm destine împreună cu cei care aleg să ne fie alături în misiunea noastră de a oferi copiilor cu dizabilităţi terapia de care au atât de multă nevoie. Şi, nu în ultimul rând, pe 30 mai ne amintim că stă în puterea noastră să facem bine”, ne-a spus Diana Păiuş, manager zonal al Fundaţiei Serviciilor Sociale Bethany.

Amfitrionii evenimentului vor fi Irina Păcurariu şi Adrian Păduraru. În programul serii, artişti ai Operei Naţionale Române vor avea momente de balet, iar tineri interpreţi de muzică clasică vor încânta invitaţii cu acorduri de pian şi vioară.

Trecând la partea financiară a ceea ce implică Balul de La Castel, este important de ştiut că o invitaţie pentru două persoane valorează 500 de lei. La aceşti bani se pot adăuga donaţii, dar şi participarea la o licitaţie de artă. Cu o cheltuială mai mică sau mai mare… scopul final al Balului rămâne, până la urmă, omenia. Sprijinirea celor 30 de copii cu dizabilităţi – asistaţi de Fundaţia Bethany.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *