Hopa tropa prin oraş

Din mama Rusia, de-acasă

Am fost aseară la Teatrul Național. Și, am făcut parte dintr-un norocos public. Am ascultat cu propriile urechiușe. M-am bucurat în direct și mă bucur, încă, în reluare – de concertul susținut de către membrii corului Catedralei Sfântul Isaak din Sankt Petersburg. Un cor dirijat de Lev Dunaev, cu un solist pe măsură –  basul Denis Sedov.
Prima parte a spectacolului a cuprins lucrări clasice de muzică sacră. A doua parte – muzică tradițională rusă. Din această a doua parte vă invit astăzi să ascultați o frântură. Prima piesă se intitulează Sunet de seară și îl are ca actor principal pe solistul Denis Sedov. Următoarea piesă e a corului. O glumă muzicală, numită Mături.


Sunet de seara

Maturi – gluma muzicala

Concertul de aseară face parte dintr-un turneu special în România, compus din trei concerte. La Timișoara, la Iași, dar și la București. În capitală, Ateneul Român va străluci, pe 22 aprilie!

Nu știu cum e publicul în alte părți. Dar, la Iași este și a fost, și de data aceasta, fantastic. S-a aplaudat din toată inima, minute în șir. Finalul a fost cu bis la păstrat. Și, din nou cu aplauze! Cu veselie multă și cu respect. Iată o secvență furată cu câteva minute înainte de a se trage cortina.

In loc de final

5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *