Din online

Mâine răspund la SMS!

Astă noapte am dormit vreo șase ore. M-am trezit fericită, dar extrem de obosită! În toată perioada somnului făcusem live blogging de la SMS!
Am râs copios și am găsit diverse explicații pentru hărnicia mea. Cea mai reală este, însă, emoția cu care aștept evenimentul de mâine. Am lucrat ca turbata zilele astea, la redacție, ca să pot să fiu liberă mâine – fără să mi se simtă lipsa prea mult. M-am rugat ca niște persoane importante să nu facă vreo conferință de presă și încă mă rog ca mâine (și, în general) să nu se dărâme vreo școală și să nu se înjunghie vreun elev. Pentru că, dacă totul va fi în regulă, voi fi și eu, toată ziua, la SMS!
Adică… la Social Media Summit Iași! La o nouă ediție! La una în care se va vorbi despre strategiile eficiente de promovare prin rețelele sociale! Abia aștept s-o revăd pe Marta Ușurelu, abia aștept să-i revăd pe Manafu, pe Chinezu și pe alți câțiva – să-i cunosc pe ceilalți!
Sunt un blogger mic și, la fel ca și anul trecut, am rămas o nelistată. Îmi place, în schimb, tot ceea ce ține de blog și de blogosferă, de social media și de oameni cu adevărat mari! Am multe de învățat și acum am o nouă ocazie!
Mâine mă găsiți la Hotel Europa, la Social Media Summit!

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *