Tipic nouă

Eu nu zic că lumea n-are dreptate. Sau că are. Nu asta este ideea. Zic, doar, că nu este frumos. Dar, deloc! Nu este frumos să trec de o perioadă luuuuungă de timp prin zona pieţei de la Hala Centrală şi să găsesc, în continuare, acest mesaj.

Mai mult decât jignirea în sine adusă unui om – persoană publică sau nu – mi se pare jignitor pentru mine, simplu cetăţean al Iaşului.  Bănuiesc că unii îşi râd în barbă. Sper că, în acelaşi timp, îşi vor face şi treaba. Pentru că, treaba lor este, printre altele, ordinea. Fizică şi morală.
Vorba unei prietene – persoană importantă, nu spui cine! Administraţia publică nu trebuie să accepte, nici să încurajeze astfel de mesaje. Aşa cum se ocupă de adunatul rahatului de pe stradă, aşa trebuie să se ocupe şi de curăţarea plăcii.

[Dacă are cineva impresia că ţin cu unii, în defavoarea altora – se înşeală. Îmi iubesc primarii în egală măsură.]

S-ar putea să-ţi placă şi...

9 comentarii

 1. Eu cred ca nu stii cum il cheama pe respectivul.Si asta pentru ca ultimul nume a fost scris cu o alta culoare.
  Sa gandim pozitiv!

  1. Da, da – sigur se duce cu șervețelele mele umede, de șers copii la fund cu ele! 🙂
   Mie îmi vine să scrijelesc… dar nici asta nu-i frumos! 😀

 2. Acum lasand gluma la o parte ma intreb si eu daca primarul in cauza a trecut pe acolo sa vada ce e scris, iar daca raspunsul e afirmativ de ce nu si-a trimis o echipa sa stearga. Sau poate a considerat ca e adevarat si atunci merita lasata mentiunea.

 3. Indiferent ce se intampla, nu ar trebuii sa scrie asemenea cuvinte nicaieri. Si ce ar fi putut sa faca primarul? Sa stearga? oricum a doua zi ar fi fost din nou acolo. Politia ar trebuii sa se ocupe de asemenea lucruri si sa ii pedepseasca pe cei care l-au facut.

  1. Ştergi de câte ori este cazul şi îi prinzi pe făptaşi. Numai prin amenzi poţi educa. De vorbă bună, nu mai am speranţă!

 4. Pingback: Jurnal de blogger

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *