Evenimentul,  Umanitar

Fii şi tu alături de Andrei! (din culise)

Aseară am fost în direct la TVR Iaşi, în emisiunea Est Meridian. Am fost în calitate de reprezentant al Evenimentul Regional al Moldovei – cotidian care susţine, după cum ştiţi, copiii speciali!
Am vorbit despre Andrei Popa – tânărul de 17 ani care, în urma unor repetiţii de aerobic a căzut în cap – şi-a fracturat coloana şi a rămas paralizat de la gât în jos. Pentru recuperarea lui sunt necesari 100.000 de euro! Care se vor strânge! Sper! Pic cu pic!
Şi-am fost la emisiunea de ieri alături de Oana Andreea Marocico (TVR Iaşi) şi de tatăl lui Andrei – Sergiu Popa. Aparent, a fost ok. Ne-am descurcat, am vorbit frumos, pe sufletul oamenilor. Domnul a povestit despre fiul său, a fost calm, cugetat în răspunsuri – optimist. Ruga oamenii să fie alături de Andrei cu un gând bun, cu bani, cu zâmbet. Să nu meargă nimeni cu tristeţe la spital – ci doar cu speranţa în bine!

Însă… când s-a încheiat transmisia… totul s-a schimbat. Domnul fusese, la emisiune, aşa cum este şi în faţa lui Andrei – tare! Şi, probabil, la fel ca atunci când pleacă din spital – acum, după ce-am ieşit din direct, a izbucnit în plâns! Un plâns sfâşietor! Care ne-a marcat pe toţi cei prezenţi acolo!
Nu scriu toate astea ca să… Doamne fereşte, ca să-l fac de râs pe bietul om. Ci – pentru că trebuie să ştim şi din culise! Pentru că durerea pe care ţi-o provoacă suferinţa propriului copilului este de nedescris! Pentru că Andrei are nevoie de ajutor! Pentru că salvându-l pe Andrei, îi salvăm şi pe părinţii lui! Pe întreaga familie! Pe toţi cei dragi!
Hai să fim, împreună, alături de Andrei!

Donaţiile se fac în conturile deschise la BRD, pe numele tatălui, Sergiu Popa.
LEI: RO21BRDE240SV08657762400
EURO: RO50BRDE240SV18502682400
Tatăl poate fi contactat la numărul de telefon: 0745.609.777

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *