Din online,  Umanitar

Bine faci, laptop găsești!

Încep să mă cutremur de atâta boală și atâta durere – care și-au făcut sălaș în trupușoarele firave ale unor copii! Știu că asta-i viața… dar, nu pot să mă mulțumesc cu asemenea consolare. Nici să mă revolt împotriva Cerului nu pot, pentru că toate sunt cu un scop. Fiecare dintre noi avem o cruce de dus și, fiecare dintre noi trebuie să-i ajutăm pe cei din jur să își ducă crucea. Sunt sigură că am trăi într-o lume mult mai bună dacă am învăța să mulțumim pentru binele de care ne bucurăm (și pe care considerăm că-l merităm). Sunt sigură că am trăi într-o lume mai bună dacă am învăța să nu trecem nepăsători pe lângă cei mai năpăstuiți decât noi.

În acest context, te anunț că astăzi (vineri, 3 august!) este ultima zi în care numărul 848 va mai suna pentru Alexandra-Denisa! Dacă ai lăsat pe mai târziu cei 2 euro pe care i-ai putea oferi fluturașului, acum este momentul să trimiți un sms! Mulțumesc!

Postarea de față este, însă, despre un alt necaz. Despre o loterie a unei fetițe, Ana-Maria, cu viața – dar, și despre o loterie pentru câștigarea unui laptop! Te-ai gândit vreodată că fapta ta bună ar putea fi răsplătită – din punct de vedere material? În general, facem un bine fără să căutăm folos de pe urma lui. Și, așa este ok să procedăm în continuare! Însă, dacă este cineva care dorește să ne răsplătească bunătatea, sau să inventeze un concurs umanitar – de ce am refuza?
Fapta bună a Iuliei este de aplaudat. Ea luptă pentru o fetiță care are nevoie urgentă de un transplant de intestin subțire. Întreaga poveste dureroasă poate fi citită aici. Și tot de aici aflăm că, la schimbul a 100 de lei donați pentru Ana-Maria, ne putem înscrie în cursa pentru câștigarea unui laptop! Iulia și-a propus un plan măreț, cu o țintă uriașă. Vrea să adune 1.000 de oameni buni, care să doneze fiecare câte 100 de lei. Banii ar ajunge pentru deplasarea Anei-Maria în Germania și pentru operație! Se pot aduna 1.000 de oameni? Misiunea nu este ușoară, dar e prea frumoasă pentru a nu fi dusă la îndeplinire!
Unuia dintre cei 1.000 de oameni, suma donată i se va întoarce înzecit – prin premiul laptop. Tuturor celor 1.000 de oameni le va sălta inima de bucurie atunci când vor afla despre fetița de 12 ani – pacientă fidelă a spitalelor… că a devenit o adevărată domnișoară! Sănătoasă, frumoasă, recunoscătoare pentru viață!

Doamne ajută!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *