Din online

Curiozitatea mi-a fost răsplătită

Acum ceva timp, fetele de la The Practice mi-au trimis un mail, în care îmi cereau adresa de acasă – că pe cea de la blog o aveau deja :). Le-am dat-o. Și atât. Nici nu știam că trebuie să mai aștept ceva.

Astăzi, însă, a venit o surpriză. Un cadou mărișor – bine împachetat, care mi-a stârnit, inevitabil, curiozitatea!

Am deschis cutia cea mare și am găsit, înăuntru, o… cutie! Super faină – spun eu, împătimită în a aduna cutii și cutiuțe, care mai de care mai simpatice, folositoare sau nu – dar, dragi până la infinit!

Am desprins scaiul și am aflat… continuarea!

În fața ochilor s-a făcut rozzzz! Un roz care învelea patru sticle – adevăratul cadou. Am dezvelit una dintre minuni și am citit – Redd’s Cranberry. Auzisem despre berea celor de la Ursus Breweries, cu suc de merișoare și concentrat de morcovi dar, recunosc că nu o testasem.

Primul test l-am făcut, logic, prin intermediul pozelor. Pentru că berea a fost dusă repede-repejor la frigider, ca să fie numai bună pe seară.

Și-a fost! Redd’s Cranberry este așa, precum aspectul. Delicată. E un suc puțin pișcător la limbă, cu ceva alcool. O bere… reinventată! 
N-aș vrea s-o pun la întrecere cu preferata mea – limonada cu bere (ori berea cu lămâie). Nu se compară, prin simplul fapt că fiecare înseamnă altceva. Dar Redd’s Cranberry va rămâne, de acum, o alegere bună.
Mi-a plăcut felul în care am fost tratată! Nu faptul că am primit ceva gratis a contat, ci modul în care am primit darul. Atenția la detalii. Atenția care mi s-a acordat mie. Mulțumesc, Ursus și The Practice! Felicitări!

5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *