Te-Ve(de)

Eurovision – finală cu talent

E trecut de ora 1.30… N-o să spun prea multe. Sunt obosită și încă mai am treabă pe noaptea asta.

Dar, nu mă pot abține! E clar că voturile sunt date, în general, pe prietenii și interese. Cred, totuși – iar realitatea mă susține! – că premiul cel mare îl ia cel care merită! 372 de punte au făcut-o pe Loreen din Suedia să câștige de-ta-șat!!!

A fost BUNĂ! Și, pe cât de bună, pe atât de simplă! A cântat desculță, a avut o costumație neagră, care acoperea mai tot. Nu s-a văzut fund, nu s-au văzut țâțe, abia și-a arătat chipul! A deschis, însă, gura și a cântat cum știa ea mai bine! Fenomenal! Sunt foarte încântată de rezultat.

Mandinga s-au descurcat mult mai bine acum decât în preselecții dar, se pare că nu suficient cât să treacă de mijlocul clasamentului. În ceea ce privește voturile, am reținut atât: 12 puncte Republica Moldova, 10 puncte Spania, 7 puncte Italia

2 Comments

  • Daniela

    Loreen chiar a fost buna. A demonstrat ca este de ajuns sa oferi ceva simplu dar de calitate. Serbia mi-a placut foarte mult, s-a clasat pe locul 3., Italia pe locul 9 si Romania pe locul 12., destul de bun, dar poate la anul vor atinge un loc mai bun.

  • Roxana Mihaela Holban

    Si mie mi-a placut simplitatea ei! Vocea a fost minunata, piesa buna (chiar daca preferam alta), dar a meritat!
    Iar Mandinga a cantat prost.. o fi fost mai bine decat in semifinala, dar tot prost ramane.. ragusit, se vedea ca nu era pregatita pentru asa ceva.. una suna inregistrat, si alta live.. eh
    Speram ca la anul sa avem mai mult noroc 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *