Cum ajunge porcul… carne

Pentru că în neamul lui Pintilie nu se taie porcul la Ignat – mai corect spus, de ziua Sfântului Ignatie Teoforul… grohăitorul a fost sacrificat încă de joi. N-avea cum să scape, bietul, pentru că, aşa cum spuneam şi cu altă ocazie, doar oamenii-porci pot să-şi mai facă, în această perioadă, planuri pentru revelion.

Nu ştiu dacă, asemenea lui Prikoke, şi Ghiţă a lui Pintilie a fost sfătuit să fugă. Cert este că n-a făcut-o… Prin urmare, au rezultat următoarele poze:

N-am fost prezentă la momentul sacrificării şi nu pot spune că regret prea tare. Pentru că, da, îmi este milă de animale. Totuşi, asta nu mă transformă într-un vegetarian. 

Aşa că, înainte de a începe să deplângeţi bieţii porci, poate că e mai bine să citiţi ce-am scris, la un Paşte, despre miei. Şi despre oameni. Este echivalentul a ceea ce se întâmplă acum, la Crăciun. Până la urmă… şi ipocrizia unora dintre noi este aceeaşi.

S-ar putea să-ţi placă şi...

4 comentarii

    1. Lol! Ai confundat site-urile! 🙂 Alea super însângerate şi cu filmuleţe sugestive sunt mai încolo, pe la alţii!
      Eu, până şi la poze am făcut selecţie.

    1. Tu şi poftele! Se cunoaşte că eşti gravid! 🙂
      Răspuns pentru P.S.: Lasă-mă să mă îndoiesc de faptul că, mânncată cu moderaţie, carnea face rău la sănătate.
      Şi un sac de roşii, dacă-l mănânci la o masă, ţi se apleacă. Deci e vorba de un simţ al măsurii în toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *