Avem Turn câștigător!!!

Felicit din suflet echipa care a muncit la proiectul Turnul Nostru! Felicit din suflet pe toţi cei care, nefăcând parte din echipă, au dat zvon în ţară şi au ajutat ca proiectul să fie cunoscut! Te felicit pe tine şi îţi mulţumesc că ţi-ai ascultat inima şi ai votat!

Turnul Nostru a făcut parte dintre cele zece proiecte care au ajuns în faţa marelui juriu. Astăzi, la Bucureşti, Turnul Nostru a ieşit învingător! Până în februarie, prietenul meu va avea un nou look şi va deveni un reper important al Iaşului.

Concursul Pepsi Refresh aduce 20.000 de dolari în oraşul nostru. Nu în buzunarul cuiva, ci în imaginea Iaşului. E mare lucru că o echipă de oameni valoroşi a dorit să se implice într-o muncă şi un scop comun.

Felicitări, din nou! Eu mă simt mândră de ieşenii noştri şi-i voi sprijini, oricând, cu tot ceea ce-mi va sta în putere! 

[Citeşte şi postarea în care am prezentat povestea Turnului!]

S-ar putea să-ţi placă şi...

18 comentarii

 1. Mă bucur pentru ei, știu că le spusesem pe email că nu am încredere în jurizare, mi se părea totul aranjat dinainte. E fain că au câștigat pe meritele proprii, acum sunt curios cum vor reacționa autoritățile din Iași, dacă îi vor sprijini.

  1. De multe ori, gândul ăsta, că treburile sunt deja aranjate, ne face să dăm înapoi. Mă bucur că echipa ieşeană a ţinut piept energiilor negative :).
   Cât despre reprezentanţii autorităţilor locale… sunt convinsă că vot fi prezenţi în proiect – măcar la tăierea panglicii…!

 2. Multumiri pentru cuvintele frumoase! E un fel de „binele invinge” 😉 care ne va da curaj sa continuam in bine.
  Din acest moment, proiectul nu mai e doar al echipei, ci al tuturor iesenilor care vor sa se implice. Si implementarea, in timp atat de scurt e o provocare. Vor fi binevenite orice fel de resurse: informatii tehnice, furnizori, constructori, etc. In prima faza cei 20 000 dolari sunt adusi in Iasi pentru ca din Iasi va fi contractat executantul, din Iasi vor fi cumparate materiale.
  Va asteptam pe http://www.turnulnostru.ro

 3. @ Anda: asa e, avem nevoie de sprijin de acum incolo :)…va vom tine mereu la curent prin intermediul site-ului. Acum ne tragem putin rasuflarea, pentru ca de saptamana viitoare incepe marea isprava.

 4. Pingback: Jurnal de blogger

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *