Bucurii,  Din online

Urare de dimineata

Urare condimentata cu un zambet.
Pentru tine, pentru tine si pentru tine!
Buna dimineata!

Urare si pentru Cabral – cel care a adus grefele (grapefruit-ul, ma scuzati) in topul fructelor preferate ale blogosferei.

Pe net s-a desfasurat, in aceasta perioada, o campanie antrenanta – semnata Granini. Am stiut in fiecare moment ca e o lupta pentru publicitate – dar, mi-a placut A fost o idee draguta. A fost si o competitie stransa, intre patru bloggeri cunoscuti, pentru a se stabili cine-i mai tare si mai tare dintre mar, portocala, strugure si grapefruit.
Acum, daca e sa fim sinceri pana la capat – Cabral putea sustine si duda, si capsuna zdrobita a coanei Chiva si orice – si tot ar fi castigat. Pentru ca e un blogger mai mult decat cunoscut, pentru ca stie sa se faca iubit si respectat, pentru ca e uman.

Astazi e – cica – Ziua Nationala a Fructelor. Hai sa o sarbatorim cu o promisiune: ca nu va trece nicio zi din an, in care sa nu mancam fructe – macar un fruct pe zi! Te tine?! Sa incepem!
Eu ma pregatesc sa decojesc si sa mananc o „buna dimineata!”. Cu zambet cu tot! Ca sa nu-mi lipseasca nici mie zambetul!
Maine voi pune ochi la cirese… 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *