Cum am devenit eu fata

Dupa ce am povestit despre fetitele care au cuc, a venit randul ca eu, baiatul, sa spun cum am devenit fetita. Ca, prin noua mea freza am redevenit, la batranete, baiat… asta e o alta discutie.
Cand mama a ramas insarcinata pentru prima data – ai mei si-au dorit un copil sanatos. Daca era sa fie fata, cu atat mai bine. Dar, n-au tinut mortis. Si-au iubit si isi iubesc in continuare fiul ca pe ochii din cap.
Dupa sase ani, cand mama a ramas din nou insarcinata – era clar! Se comandase o fata! Si, asa am aparut eu. Ai mei, mandri nevoie mare ca au fetita!
Mandria le era zdrobita cand, cate unul se trezea sa exclame: Vaiii, ce baiat frumos aveti! O data, de doua ori, de alte cateva ori. Pana cand, mama, ajunsa acasa, m-a priponit in bratele tatei si mi-a dat gauri. Doua. De gauri a atarnat cercei. Si, asa nimeni nu a mai indraznit sa ma numeasca baiat 🙂

S-ar putea să-ţi placă şi...

3 comentarii

  1. Cât sunt mici, înafară de haine, nu prea îți dai seama. 😀
    Și surioarei mele mereu i se zicea că era băiat.

    Deși acum… nici cu cercei nu mai știi. Am văzut atâția băieței de 3-4 ani cu cercel în ureche…

  2. Da – la multi bebelusi nu prea-ti dai seama ce-s. Exista si exceptii. Maria mea a avut intotdeauna fata de fetita 🙂

    Referitor la cercei – ai dreptate. Si eu m-am gandit sa spun ca vremurile s-au schimbat (?modernizat?!). Apoi, am decis sa nu mai lungesc vorba. Dar, am tinut sa specific ca au fost doua gauri – pentru doua urechi 🙂
    Baietii sunt intr-o ureche, ca de obicei :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *