Haz de necaz,  Hopa tropa prin oraş

Ne pierdem BILLA dupa reduceri

Astazi, psihologii au putut analiza, din nou, spiritul de turma. In Alexandru, in locul fostului centru comercial Minerva s-a deschis, cu surle, baloane si trambite un nou magazim Billa. Anuntat cu o mare de reduceri (de cativa lei) si cu bonuri valorice de 10 lei pentru primii 500 de clienti ce achizitioneaza produse care sa depaseasca suma de 50 de lei – evenimentul a fost, se pare, un succes.
Cozile au inceput sa se formeze de pe la ora 5, iar balamucul a fost garantat. Ca aveau, ca n-aveau nevoie, oamenii au cumparat de toate, pe principiul – de ce sa lasi pe maine ce poti lua astazi?
Mama a fost plecata prin oras, de dimineata, cu treaba. La intoarcere, a luat maxi 28. In Galata, s-au suit doua babute care abia se puteau misca. Au coborat la Minerva – si mama la fel, pentru ca pe aici ne avem casa. Ciudat si minunat a fost pentru mama ca, atunci cand a ajuns in dreptul cozii de la Billa, sa le vada pe bunici deja asezate la rand. Probabil ca entuziasmul le daduse aaaripiii! Ca altfel nu se explica…

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *