Din online

M-am imbogatit!

In aceasta dimineata mi-am verificat mail-ul si am aflat ca sunt fericita castigatoare a 146.000 de euro! Daca nu as sta bine cu inima, as fi facut atac. Daca nu as sta bine cu mintea, as fi si crezut!
Inca se mai insista in prostii din astea pacalitoare si inca mai exista creduli. Eu am castigat cateva premii la viata mea – dar din astea, marunte. In plus, am invatat ca, daca nu particip la o competitie, nu am cum sa ma astept la vreun ban. Nici la mult, nici la putin. D’apoi la 146.000 de euro!

Mesajul suna cam asa:
FELICITARI!!! FELICITARI!!!! FELICITARI!!!!
Dorim sa va anuntam ca ati cвstigat suma de Ђ146.000,00 ( O SUTA PATRUZECI SI SASE EURO), оn cadrul programului ,”Loteria del Niсo” al Uniunii Europeane cu scopul de a promova posta electronica (e-mailul).
Va cerem sa tineti in secret acest premiu si sa nu il faceti cunoscut in mod public pana cand va va fi inmanat, deoarece face parte din politica de securitate a loteriei pentru a se evita cererea de catre o alta persoana.
Pentru a se putea procesa inmanarea premiului loteriei , va rugam contactati agentul dumneavoastra
Angela Lopez
Banco Euro Support Espana
TEL: +34.688.238.280
FAX: +34.960.452.350

Vai, vai! Cred ca acum, pentru c-am facut public castigul meu si am incalcat politica de securitate a loteriei, mi-am ratat orice sansa de a mai visa la vreun eurocent!
„Loteria del Nico”, auzi! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *