Hopa tropa prin oraş,  Vorbe de duh

Supararea nu-mi tine de apa calda

Azi ar trebui sa fie ultima zi fara apa calda… dupa revizia CET. De fapt, maine va fi prima zi dintr-un sir de… cine stie cate zile… in care, in continuare, nu vom avea apa calda. Pentru ca revizia timpurie a fost doar un pretext si pentru ca datoriile nu se pot plati de la o saptamana la alta.
Mai devreme sau mai tarziu, toate minciunile ies la iveala. De platit nu platesc insa vinovatii, ci tot fraierii. Ca de obicei.
Propun ca, la nevoie, sa mai facem cate un dus in Piata Unirii. Ar fi, intr-un fel, gratis si firesc… Ce daca am fi considerati nesimtiti? Stiu altii mai bine ce e aia nesimtire.

2 Comments

  • Anonymous

    Si la mine incepe revizia de maine.Eu sunt multumita ca nu isi programeaza revizia iarna.Acum nu e nevoie de apa calda.Cea rece suplineste perfect .

  • anda_elena

    Cred ca nu esti din Iasi:) De revizie e nevoie, intr-adevar. Dar aici a fost vorba despre minciuna. De doua saptamani nu avem apa calda – iar motivul nu l-a reprezentat revizia propriu-zis – ci faptul ca CET-ul are datorii si nu mai primeste gaz – deci nu mai are cu ce incalzi apa. Cand ziarele scriau despre acest lucru, toti negau. Acum, cand a trecut perioada – oamenii incep sa recunoasca. Mai rau si mai grav e ca habar n-au cand vor avea bani, habar n-au cand vom avea noi apa calda.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *