Haz de necaz,  Vorbe de duh

Atacul degetelor de la picioare

Atacul degetelor de la picioare

Vara – soare, mare, concediu, bucurii! Si… atacul degetelor de la picioare! 🙂

Pentru ca, pe langa soare, mare, concediu, bucurii… – care exista sau nu – in doze diferite… vara aduce in prim plan si mici hidosenii.

Eu, personal, nu suport degetele de la picioare. Nici pe ale mele, nici pe ale altora. Cu mici exceptii.
Da… sunt cam nebuna, asa-i?

Pana la urma, degetele de la picioare sunt la fel de… degete precum cele de la maini. Dar mainile sunt macar mereu la vedere si, inevitabil, ele sunt mai libere si mai ingrijite.

La picioare – si mai ales la picioarele de femei – in sandale sau slapi – degetele stau chircite, incalecate sau prea departate, roase, cu besici, sange sau mascate de leucoplast. Unele sunt muuult mai lungi decat altele, foarte groase ori foarte subtiri.

Unghiile sunt si ele – unele prea mici, unele patratoase, prea lungi sau foarte ascutite. Unele unghii sunt incarnate, altele sunt galbene si bolnăvicioase, unele sunt ojate prea strident sau pe principiul – o unghie cu oja, o unghie cu oja pe jumatate, o unghie fara ojaDegetul mare mai ramane, la multe doamne bine – uitat de ceara, lama ori crema epilatoare… un deget cu freza zburlitaDegetul mic are uneori unghie… atunci cand ea nu lipseste cu desavarsire…

Sa mai continui? Am vazut atatea de cand a venit iar vara, ca nu ma mai minuneaza nimic. Si-mi tot repet ca degetele de la picioare sunt importante pentru ca ne ajuta la mers si nu pentru ca au castigat Miss-ul degetelelor. Cu toate astea… in fiecare vara, povestea se repeta. Fantoma degetelor de la picioare ma urmareste si-mi scoate in ochi cele mai variate si mai nesperat de hidoase aspecte/ pozitii/ ipostaze/ bube/ prezentari ale degetelor de la picioare.

Update
Vezi si: Revine… atacul degetelor de la picioare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *