Pentru minte,  Pentru suflet

Ganduri de Craciun

Craciun luminat, cu zambet si zapada! Craciun intr-o familie mare si frumoasa! Intr-o familie cu multe pe cap… ca oricine… dar plina de optimism si credinta.
Mancare si bautura cat cuprinde, cadouri multe, risipa mare.
Mos Craciun, batran si bolnav, dar neafectat de criza, ne-a vizitat si ne-a facut pe toti sa retraim bucuria copilariei prin ochii unui singur copil. Un sac plin de jucarii si de colinde.
Astazi S-a nascut Hristos, Mesia chip luminos, laudati si cantati si va bucurati! Inceputul si sfarsitul, minunea, bucuria, toate au pornit din acelasi PUNCT. De 2008 ani, in fiecare an, in fiecare zi, in fiecare clipa, sarbatorim nasterea lui Iisus din Fecioara. Fiul lui Dumnezeu a venit pe pamant sa ne mantuiasca, sa ne aduca dragoste, caldura, implinire, speranta. Sa ne aduca viata!
Nimic din toate cele lumesti nu ar fi complet fara credinta. Familia, masa bogata, cadourile, Mos Craciun… ar fi doar o amagire…
Cerul si pamantul in cantari rasuna, ingeri si oameni canta impreuna. Hristos se naste, Domnul coboara, ingerii canta, magii il adoara. Pastori alearga, ieslea o-nconjoara, mari minuni se intamplara!
Craciun fericit!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *