În pielea lor: „Le permitem oamenilor să exteriorizeze ura pe care o simt pentru ei înşişi!”

Tot jucându-mă cu telecomanda, am nimerit pe Euforia. Era un film – nimic impresionant. Şi, totuşi, eu am fost impresionată de câteva cuvinte pe care, de atunci, nu mai reuşesc să mi se scot din minte.

Doi doctori, chirurgi esteticieni, erau sătui de atâta falsitate în jurul lor. De frumuseţe artificială şi de minciună – pe care chiar ei le creau. Unul zicea că n-ar accepta în veci să-i pună nevestei lui silicoane, nici să-i mărească penisul feciorului. Şi atunci a răbufnit: Le permitem oamenilor să exteriorizeze ura pe care o simt pentru ei înşişi!


supărare - nemulțumire - față acoperită de rușine

Poate că, pentru alţii, constatarea asta nu a însemnat mare lucru. Şi, totuşi, dacă stai să digeri un pic informaţia, descoperi exact asta. Că majoritatea celor care apelează la trucuri estetice nu se simt bine în pielea lor. Sunt complexaţi, frustraţi, nu iubesc nici oglinda – se urăsc! Vor să se modifice, dar lucrătura se face pe acelaşi tipar din care au fost plămădiţi. Dacă se vor opera, vor deveni mai frumoşi. Dar se vor simţi mai bine în pielea lor – ori vor păstra aceleaşi frustrări şi temeri şi sentimente negative? O operaţie va fi suficientă pentru a schimba ura în dragoste?…

Publicat de anda_elena

Bla bla bla bla....

Alătură-te conversației

4 comentarii

  1. Eu n-as schimba nimic la mine. Nu pentru ca nu ma urasc, ci pentru ca nu-mi pasa de aspectul exterior.

    In schimb, gasesc alte moduri sa ma pedepsesc: tutun, sedentarism…
    Fiecare cu metodele sale 🙂

  2. Mă bucur că baieţii se simt bine în pielea lor! 🙂
    Fetele ce fac, meditează?! 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *