Din online

Lecții pentru blog și bloggeri cu Liviana Tane

Scopul tău e să inspiri oamenii!, mi-a spus astăzi Liviana. Am căscat ochii mari și am simțit că mă preling pe sub masă. Vorbea despre mine. Despre mine, vezi Doamne, mare posesor de pietre ce mi-s! 🙂

Liviana Tane - Anda Elena Pintilie

Am știut întotdeauna că un blog este o responsabilitate, că a scrie pe blog e o asumare – mai ales atunci când anii trec și trec și pasiunea din online nu se stinge. Am multe texte despre zâmbet, despre lacrimi, despre joc și joacă, despre piedici, despre căderi și ridicări, despre motive de a fi recunoscători pentru fiecare clipă, pentru acum, pentru viață. Am mult suflet pus în fiecare cuvințel. Am multe amintiri, pățanii, lecții adunate. Am mulți oameni cuprinși în toată povestea asta atât de faină, care durează de aproape nouă ani.

Dar de aici și până la a inspira eu pe cineva… zău că m-au luat transpirațiile! 🙂 Sper doar să… inspir… din și de pe toate părțile – iar lumea să-mi înțeleagă și greșelile, și eșecul, și neîmplinirile și să nu le repete. Dacă pot inspira prin AȘA DA, vă rog mult să nu vă sfiiți să-mi atribuiți și acel AȘA NU, atunci când îl merit!

Dimineața aceasta a fost una fantastică, în compania Livianei Tane și a bloggerilor ieșeni. După ce-am participat de curând la un curs de scriere creativă și-am avut bucuria s-o cunosc pe Liviana, reîntâlnirea de astăzi, din cadrul How to Blog the Story in Iași, a venit firesc și, logic, cu noi provocări. Un lucru e sigur: niciodată nu ne oprim din învățat. Și întotdeauna avem nevoie nu doar să învățăm lucruri noi, ci și să ne reamintească cineva ceea ce poate știm deja, dar ținem ascuns prin sertarele minții.

How to Blog the Story in Iasi - bloggeri ieseni si Liviana Tane

Liviana Tane are lipici la oameni și multă informație prețioasă pe care nu se sfiește s-o împărtășească. Și-am plecat astăzi de la întâlnirea cu ea mai motivată să fac lucrurile bune, să mă organizez mai bine, să scriu mai des și mai asumat, să fiu mai disciplinată și, dacă tot e să inspir… Doamne ajută să inspir frumos și cu folos! 🙂 Mulțumesc, Liviana!  

6 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *