Bucurii,  Din online

Șervețelele îmbrățișează lemnul – am făcut un pas pe tărâmul… decoupage!

Mami, chiar sunt uimită! Așa a exclamat Maria când i-am arătat ce-am făcut eu aseară, cu mânuțele astea două. Știa că mă întâlnesc cu mai multe mămici, să învățăm să decorăm cutii și inimioare – și se bucurase că voi petrece și eu câteva ore faine cu fete de seama mea. În rest, nu cred că-și făcuse mari planuri de a primi ceva de la mine. Dar a primit! Și nu doar că i-a plăcut ce-a găsit dimineață pe pernă, ci mi-a spus că neapărat trebuie să învețe și ea să facă picturi pe lemn din… șervețele! 🙂

Tehnica decoupage - cutie si inimioara

Nu știu cât de bun dascăl voi fi eu, dar știu clar despre Cristina Țuțuianu de la HaidiHai că a fost fenomenală! Cu multă răbdare, cu mult calm, cu multă pasiune, cu o tonă de prietenie, Cristina a împărțit cu noi din secretele tehnicii decoupage. A rezistat eroic în toate momentele în care, din toate direcțiile, o asaltam cu întrebări. A trecut pe la fiecare, ne-a explicat frumos, ne-a dedicat timp din timpul său și s-a bucurat de bucuriile noastre, de fiecare pas, de fiecare mică reușită, de rezultatele noastre finale.

Tehnica decoupage - cutii si inimioare

E logic, sunt rezultate de… începătoare. Dar faptul c-am lucrat cu zâmbetul pe buze, pline de curiozitate, vesele ca niște copii, faptul că ne-am repus creativitatea și spiritul artistic în mișcare, că am învățat ceva nou și că de acum putem face experimente și la casele noastre, singure, dar și în compania pruncilor noștri – e mare lucru!

Îți mulțumim, Cristina Țuțuianu, că ne-ai fost alături în această aventură!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *