Hopa tropa prin oraş,  Umanitar

Din inimă, pentru inimi speciale

Hai, salut! Cum mai stați cu faptele bune? Dar cu distracția? Nu vreți să le combinați, la Iași, în cadrul unui spectacol caritabil?
Eu tocmai am aflat că Tierra Sin Pan pregătește un spectacol-emisiune, cu momente de muzică, dans, pictură și transmisiuni live de la și către Spitalul de copii „Sfânta Maria”, secția de cardiologie. Pentru copiii cu inimă specială, noi putem lua parte la o seară specială joi, 12 februarie, la Casa de Cultură a Studenților. De la ora 18.00, cu un bilet de numai 35 de lei vom putea îndulci șederea în spital a micuților.

Concert caritabil - Bucuria Inimii

Asta, pentru că banii strânși vor fi folosiți pentru amenajarea celor zece saloane de la Secţia de Cardiologie a Spitalului „Sfânta Maria”. Stickere pe geamuri, picturi pe pereţi, printuri termoformate, cinci televizoare pentru saloanele cu mai mult de trei copii şi sală de mese, acestea sunt principalele ținte, în cazul în care oamenii cu inimă mare vor ocupa toate locurile de la spectacol. Poate pare puțin lucru, cu siguranță e nevoie de mai mult de atât, dar orice implicare e binevenită, mai ales în contextul în care am putea îmbunătăți cu un dram starea psihică a copiilor cu experienţe medicale traumatizante.

Vii la spectacol? Spune da! Află de aici întreg programul la eveniment și modalitatea în care poți face rost de bilete! Hai să facem parte din „Bucuria Inimii”!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *