Week-end cu dragoste și zmeură

La sfârșitul acestei săptămâni – pe 5 iulie, am împlinit șase ani de la căsătorie. Șase ani de la ziua aceea în care am fost mire și mireasă, de la ziua aceea în care am dansat primul nostru dans în calitate de soț și soție.

Noi-DOI

Privirile sunt la fel de dulci, de schimbătoare, de furtunoase, de pline de drag :). Replicile sunt și ele – mai mieroase ori mai tăioase, mai serioase ori mai adormite. Până la urmă, logic, tot pline de drag! 🙂

Aniversare - 6 ani de la casatorie

Dragul meu drag m-a trezit sâmbătă dimineața cu flori și cu o lumânare cu 6 – pusă într-o tavă-tort plină de zmeură! A fost, pe cât de simpatic, pe atât de surprinzător! Un cadou savurat în trei, plin de bucurie și de iubire!

Ce repede trece timpul peste noi! Ce frumos trece timpul! Ce de amintiri lăsăm în urmă! Cât de multe planuri mai țesem! Împreună!

Cadou - 6 ani de la casatorie

Slavă lui Dumnezeu pentru fiecare clipă trecută, prezentă și viitoare!

S-ar putea să-ţi placă şi...

4 comentarii

  1. Candva credeam ca dragostea nu exista e doar o umbra a trecutului, acum sincer cred ca pur simplu dragostea este momentul in care realizezi ca e cineva e langa tine , te sustine ,te alina.
    Nu cred ca e vorba de acele poezii de dragoste. Va doresc o casnicie frumoasa.

    1. E vorba de toate, la un loc. Vorbele fără fapte sunt goale. Iar faptele mai pot fi completate frumos și de o vorbă bună, de un gest surprinzător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *