Competiţii,  Din online

Şut în fund – cu brandul pe buze

De multe ori, ne este frică să ieşim din zona de confort. În acelaşi timp, ne plângem de tot şi de toate. Ne învărtim într-un cerc vicios şi ameţim. Căutăm pe cineva care să ne salveze şi găsim doar binevoitori – care să ne înfunde. Şi ne rotim, şi iar ne plângem şi iar ne învelim bine, ca să credem că atât ne e plapuma.
Observ aceste aspecte şi la noi, oamenii – luaţi unul câte unul – dar, şi la firme. În acelaşi timp, mă bucur cu tot sufletul de excepţii. De indivizi care-şi iau inima în dinţi şi pornesc să-şi transforme visele în realitate. Nu ştiu cum e prin alte părţi, dar Iaşul musteşte de oameni faini şi de idei creative, de branduri născute din pasiune şi din muncă multă. Nu e uşor. Nu e simplu să-ţi mişti planurile în concret şi să primeşti sprijin necondiţionat. Drumul, încă de la primul pas, duce spre o potecă şerpuită, pe care nu ştii niciodată ce te aşteaptă.
Şi, totuşi, multe dintre companiile din Iaşi promit ca, în viitor, să se facă auzite. Toate ar trebui să lupte ca viitorul acesta să fie cât mai aproape. De aceea, sunt convinsă că toate ar trebui să se aboneze la dorinţa de a deveni cel mai promiţător brand românesc!

După mult timp (adică de acum un an, pe vremea asta), aud iar despre o mână întinsă. O mână de ajutor oferită, de acum, într-o a patra ediţie! Cei de la Seed Consultants sunt dispuşi să facă un cadou generos – un branding sau rebranding, după caz, celor care sunt conştineţi că au nevoie de sprijin. Pentru că branding de calitate înseamnă, din start, crearea unei identităţi. Un branding de calitate reuşeşte să te scoată din mulţime şi să te aducă în faţă, drept exemplu grăitor de reuşită şi unicitate!
Iaşule! Hai să fie un brand de-al tău următorul plan de succes al celor de la agenţia de branding Seed! După PlantavorelCiserom și Librăriile Alexandria e rândul unor ieşeni să aibă Cel Mai Promiţător Brand Românesc! Porţile sunt deschise pentru înscrieri şi doar lenea, nepăsarea, inconştienţa, indiferenţa faţă de posibilitatea de a progresa – ar putea ţine un ieşean în loc! Până pe 7 aprilie, persoanele juridice cu cel puţin un an de activitate – care îţi doresc ani mulţi şi buni, pe viitor! – pot să-şi înscrie marca sau produsul în competiţia vieţii lor!
Se spune că orice şut în fund e un pas înainte. A-ţi declara cineva în faţă că imaginea ta lasă de dorit – face parte din categoria şuturilor. Lasă-i, însă, pe cei de la Seed să-ţi ofere şutul – şi-ţi garantez că vei beneficia de mai mulţi paşi în faţă!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *