Primiți cu mărțișoarele?

Ieri, am avut în orar lucru manual. Prin urmare, ne-am înarmat cu hârtii cartonate – galbene și roșii, bandă dublu adezivă, foarfece cu diferite modele de tăietură, vreo trei feluri de perforatoare, floricele din spumă autoadezivă și fire de mărțișor.

Fără a avea pretenții de mari artiste, am muncit cu drag și spor la primele mărțișoare făcute de noi – în colaborare trup și suflet :). În mare, cam acestea ne-au fost rezultatele.

Până seara, am mai făcut felicitări și semne de carte.
Și-am avut o altfel de zi – între noi, fetele.

S-ar putea să-ţi placă şi...

6 comentarii

    1. Nu sunt cumpărate toate acum, ci în timp. În general, foarfece și perforatoare se găsesc la librării, la xerox-uri, în magazinele de papetărie sau în alea cu de toate :).

  1. Ce frumos! 🙂
    Și noi am făcut astăzi câteva felicitări să le trimitem la bunici, și am folosit tot acele floricele minunate de spumă, pentru că nu am avut perforatoare speciale. Pe lângă asta, ne-au mai ajutat și setul de fluturi și libelule, lipici cu sclipici de toate culorile și multă voie bună. 😉
    Lui D. cel mai mult îi place să se joace cu lipiciul…

    1. Lipiciul nu l-am folosit încă. Dar, în compensație, Maria adoră banda dublu adezivă. Mereu desface de pe rolă, dacă nu-s atentă – și începe apoi să se lipească de toate cele! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *