Publicitare

Tic-tac între mine și el

George al meu are… o calitate (din punctul de vedere al cititoarelor) sau… un defect (pentru cititori). Îi place să mă însoțească prin magazine :). Nu stă cu gura pe mine, nu bate din picior, enervat, nu aruncă orice în coș, doar-doar s-o termina mai repede sesiunea de cumpărături. Mă pot sfătui cu el și asta contează mult. Totuși, ca orice bărbat, mai cade în ispită și îl simt, uneori, într-o altă lume. Atunci se oprește, analizează, își face calcule, iar în ochi are o sclipire aparte.
Nu, nu! Contrar primului gând care ți-a trecut prin minte, nu se uită după femei, ci… după ceasuri! Dacă ar fi să-i dau undă verde, ar trebui să-l las să studieze, cu atenție, fiecare model. Pentru că, atunci când vine vorba de ceasuri de mână, uită de cumpărături, de timp și, un pic, de mine. Ia la rând aproape tot ceea ce înseamnă ceasuri bărbătești și-și imaginează cum i-ar sta lui, cum s-ar potrivi, fiecare în parte, la costumele A, B, C…, la evenimentele X și Y, la serviciu sau la ore, în concediu sau la biserică. Uneori, mai avem bani de încă un ceas. Alteori, îl las să tânjească. Ar fi și culmea ca numărul ceasurilor lui să depășească perechile mele de cercei!
Fiind mereu la patru ace, George are în colecția lui ceasuri cu design clasic, elegant, dar și modern. De aceea, m-a amuzat teribil atunci când, aflându-se într-o zonă cu ceasuri Casio, a fost atras și de o altă gamă de produse. Mi-a spus că s-ar reinventa – pentru ceasurile cu design ultrasportiv! Atunci i s-a făcut, parcă, o sete uriașă de o excursie pe munte. Și mi-a făcut promisiuni pe care sper să reușim să le și punem în practică, în toamna aceasta.
Până atunci… se apropie ziua lui. Și eu încă nu știu ce cadou să-i iau!… 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *