Umanitar

Un pas pentru Alexandru

În momentul în care am organizat campania Globuri cu suflet, copiii de la Colegiul Naţional şi doamna profesoară Camelia Chihăroi ne-au sărit în ajutor. Necondiţionat! Şi fericiţi că pot ajuta!

Astăzi, sunt ei cei care organizează o campanie! Sunt ei cei care se zbat ca viitorul colegului lor, Alexandru Agape, să nu-şi piardă strălucirea. Nu pot decât să le fiu aproape, să-mi unesc rugăciunea cu a lor şi să vă povestesc şi vouă despre Alexandru. Pentru că, doar împreună, putem reuşi să-l ajutăm pe acest tânăr să păşească frumos în viaţă, sănătos, cu/ pe ambele picioare!

Alexandru este elev în clasa a XI-a. Are vise, dorinţe, planuri. Are şi  o tumoră malignă la nivelul genunchiului… Iar vindecarea înseamnă, pe lângă un tratament dur şi operaţii – o sumă pe care ţi-e şi frică să o pronunţi: 100.000 de euro!

E clar că banii aceştia nu sunt la îndemâna oricui. Dar, e garantat că, euro cu euro, puţin cu puţin, dacă se doreşte, se poate strânge cantitatea aceasta uriaşă de… şansă! Operaţia se poate efectua în Germania. Acolo unde este Alexandru acum, acolo unde se pregăteşte, deja, pentru prima tură de chimioterapie.

Dacă poţi să-l ajuţi, nu ezita! Donaţiile se fac în contul:
RO30BPOS64103080999RON01 
(Titular Agape Mugur)

Informaţii despre Alexandru se pot afla şi de pe blogul lui, care se va actualiza constant.

Te rog să nu rămâi indiferent! Implică-te! 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *