Competiţii

07. Cadouri Borealy – din viitor

Anul 2031. Oamenii au conştientizat faptul că puţinul timp liber trebuie petrecut alături de cei dragi. În magazine se fac opriri scurte şi cumpărăturile sunt cu ţintă precisă. Nici nu se putea altfel, când pentru produsele şi momentele speciale s-a (re)inventat Borealy.

Site-ul de cadouri originale şi de lux a crescut treptat şi simţitor, în ultimii 20 de ani. Aşa se face că, în ziua de astăzi poţi cumpăra daruri pentru absolut orice tip de eveniment, pentru orice persoană şi orice personalitate. Culmea, fără să greşeşti! Bijuterii, articole de vestimentaţie, accesorii de birou, figurine, suporturi, mobilă, produse IT, jucării, parfumuri, cărţi, decoraţiuni, prăjituri, flori – sunt doar o mică parte dintre surprizele de calitate şi de bun gust pe care le poţi transforma în cadouri.

O opţiune de pe Borealy te ajută să pătrunzi cu adevărat într-o lume de vis. Cabina de probă virtuală este un spaţiu în care îţi folosesţi simţurile la capacitate maximă: orice material se poate pipăi, orice miros şi orice gust se pot simţi. În plus, imaginile şi sunetele sunt mai clare decât ne permiteau, în 2011, ecranul şi boxele.
O poză a celui pe care dorim să-l surprindem cu un cadou minunat, introdusă în spaţiul de stocare a datelor, ne oferă soluţii imbatabile. O doamnă poate fi îmbrăcată din cap până în picioare, cu haine care să se muleze perfect pe corpul acesteia şi chiar pe stilul ei. La fel, poate fi sfătuită ce fel de produse vestimentare sau accesorii se asortează cel mai bine cu o bluză/ rochie/ geacă preferată. Cu o amprentă sau cu un fir de păr – se poate calcula compatibilitatea unui individ cu anumite arome sau cu anumite metale şi pietre preţioase, pentru a se alege cele mai potrivite bijuterii sau parfumuri de lux – marca Borealy.

Magazinul este, într-adevăr, unul de cadouri originale. Toate produsele sunt de colecţie. Lucrătura este foarte fină şi realizată cu cele mai noi tehnologii. Totul este în spiritul viitorului pe care ni-l dorim: eco şi proaspăt. Apropos de prospeţime, aici a fost găsită formula care să menţină florile vii pe o perioadă lungă de timp. De asemenea, a fost creată posibilitatea de conservare a unor amintiri. Borealy ne oferă senzaţii pe care, în trecut, nici nu mai visam că le vom retrăi. Mirosul unei dimineţi la ţară, briza mării, un cântec suav de pasăre, pământul catifelat al unei nopţi pline de romantism – toate pot fi păstrate intacte, pe vecie, într-o cutie magică.

Munca la magazin este o îmbinare a unor programe de maximă calilate, dar şi a unor oameni – asistenţi – mereu pregătiţi şi dispuşi să ofere răspunsuri şi variante de cadouri de senzaţie. Luxul şi dăruirea sunt îmbinate cu un timp minim, în care dilemele noastre cu privire la ceea ce vom dărui unei persoane sunt rezolvate. Un timp minim şi un succes garantat, indiferent dacă surpriza este pentru şef, pentru iubit, pentru o persoană ursuză, pentru ziua unui copil sau a unui octogenar, pentru vecina de pe scară, pentru nişte proaspăt însurăţei, pentru un om pe care-l cunoaştem foarte bine sau, din contra, aproape deloc.
În vreme ce multe magazine online au dispărut, iar magazinele tradiţionale îşi duc existenţa la limită, Borealy a ştiut să râmână deasupra tuturor, impunând şi oferind respect. Respect pentru timpul nostru, pentru calitate şi lux, pentru forma genială de personalizare a cadourilor, prin tehnologie şi inovaţii peste aşteptări. Dacă ăsta e viitorul – sunt fericită să-l trăiesc alături de Borealy!

[Postarea de faţă este a şaptea scriere din competiţia SuperBlog 2011.]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *