Mesaj din trecutul viitorului

Nu sunt o persoana foarte ordonata.
Dar, in ceea ce priveste mail-ul, imi place sa fie la zi. Mesajele neinteresante sunt sterse, restul sunt citite. Astfel, nu am, asa cum am vazut la altii, zeci de mail-uri lasate in voia sortii.
Ieri, am fost anuntata ca am X mesaje. Dupa ce le-am rezolvat, intr-un fel sau altul, pe toate, in paranteza de la Inbox mai aparea un (1) buclucas.
S-a mai intamplat sa vina un mesaj cu o data mai veche – dar nu aveam mult de cautat. Il gaseam cu o pagina sau doua in urma, echivalentul a cateva zile in urma.
Asa am crezut ca va fi si ieri. Dar n-am avut timp sa caut. Azi… am umblat dupa mesaj pana m-am plictisit. Si l-am gasit, intr-un final. Unde? In primele 100 de mesaje din istoria adresei de pe yahoo. Adica… am dat muuuulte pagini in urma, pana am ajuns pe 17 ianuarie 2002!!!
In ciuda faptului ca are o data de acum 9 ani,. e-mail-ul de la Go Travel este de actualitate, acesta imbiindu-ne sa petrecem ziua indragostitilor, 1 sau 8 martie 2011 peste hotare.

Daca primeam oferta cu adevarat in 2002, ziceam ca sunt fericita posesoare a unui mesaj din viitor! Dar nu. Eu primesc mesaje de actualitate, in trecut. Ce ti-e si cu roboteii atunci cand o iau razna!

S-ar putea să-ţi placă şi...

2 comentarii

  1. Anda pentru a gasi mailuri intarziate exista optiunea "actions" in dreapta sus pe care dai clik, apoi de acolo alegi optiunea "mailuri necitite" si ti le afiseaza pe toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *