Te-Ve(de),  Vorbe de duh

Rautati la final de an

* La teve, se intrec toti in a intreba lumea ce-si doreste pentru 2011. Raspunsurile tipice ale don’soarelor care se respecta sunt de genul: „Vreau un barbat frumos, inalt, cu bani – bineinteles!”. Si, asa, razbat fetele in viata.
* 10 TV are cateva zile de emisie. Cu toate acestea, exista deja momente si emisiuni „best of”.
* Aflu de la mama sondajelor ca romanii sunt printre primii in clasament in ceea ce priveste saracia, preturile uriase, pensiile si salariile mici. Atunci, cum, Doamne iarta-ma, aceeasi romani se inghesuie ca nebunii la cozi si-si cumpara mancare, o data de Craciun, o data de revelion, cat pentru saptamani intregi? Nu stiam despre criza c-ar face casa buna cu risipa… Stiu insa ca habotnicia si prostia au mare valoare la noi.
* Pentru ca doar stirile cu uraturi, carnati, rochii si glume nu sunt de ajuns, de doua zile se trage tare de accidentul lui Serban Huidu. S-au trimis corespondenti speciali in Austria, la fiecare ora mai zice unul ceva, mai misca mana carcotasul, mai dau medicii o declaratie…
Sa ne fereasca Dumnezeu de ceasul cel rau si sa se faca Huidu bine, ca n-am nimic impotriva lui. Dar, parca prea se exagereaza. Vreti sa se insanatoseasca? Rugati-va pentru el, dar mai lasati-l sa se odihneasca! In plus, se mai gasesc unii sa comenteze – asa i-a trebuit, l-au ajuns blestemele! Parerea mea – sa nu-i doresti raul aproapelui. Nu cred ca au avut vreo contributie aici Vadim, Zavoranca, Badea sau altii. Dar cred ca a fost un semn de Sus. Si o noua sansa la viata. O viata in care, macar cele sfinte sa fie respectate – sa nu se mai imbrace straie preotesti pentru spectacol sau sa se faca parodii cu Radio Sfantul Duh FM.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *