Şcoala părinţilor

Scoala parintilor

In ultima perioada, ma plimb cu regularitate. Vad si aud multe. Unele se pot transforma in stiri, altele in bancuri…
Parcul nostru e plin de copii si parinti. Copiii sunt copii – insa unii parinti sunt mai rau decat copii. De aceea am decis sa mai adaug o sectiune la acest blog – Scoala parintilor. Nu c-oi fi eu buna la dat sfaturi… dar simt nevoie sa scot in evidenta unele lucruri.
Prima postare pe care o voi adauga aici e mai veche – se cheama De ce? – si explica un pic revolta mea cu privire la cei care considera ca procesul in sine de facere a unui copil este suficient.

2 Comments

 • Ana

  Nu am copii, dar nu voi pierde din vedere aceasta rubricuta. Astept sa ma amuz si sa ma ingrozesc, sa-ti sorb stilu-ti caracteristic si sa invat unele-altele. Spor!

 • anda_elena

  Multumesc!
  Nu am de gand sa dau la nimeni sfaturi de genul – fa-ti copilul sa doarma in patut, nu-l legana, lasa-l sa planga, da-i sa manance aia sau aia. Nu e treaba mea. Astea sunt in functie de fiecare copil si de fiecare parinte. Si-ti spun sigur ca planurile si teoria se schimba atunci cand esti pus in fata faptului implinit. 🙂
  Aici voi prezenta doar probleme de bun-simt, usoare si niste idei care ne-ar putea infrumuseta relatia cu prichindeii. (ai nostri, dar nu numai)

  Daca aveti si voi exemple, nu ezitati sa mi le semnalati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *